Training & Support

Klaar om de uitdagingen van het bewaarseizoen aan te gaan!

Omnivent biedt met de Storage Academy trainingen die u helpen het beste uit uw bewaring te halen. Storage Academy is door Omnivent ontwikkeld in samenwerking met o.a. de Wageningen Universiteit, Aeres Praktijkcentrum, CAH Vilentum, NIVAP, NAO en PCA.

Onze trainingen worden op verschillende niveau’s aangeboden. Van basistraining tot bewaartrainingen voor gevorderden of trainingen rond een specifiek onderwerp. Naast het huidige aanbod kunt u ook een training aanvragen rond een situatie of onderwerp van uw keuze.

Onze bewaartrainingen:

  • ACT-40 bewaartraining
  • OmniCuro bewaartraining
  • Store Management Training
  • Ziekte beheersing in de bewaring
  • Optimaal gebruik van uw installatie
  • Ontwerp van een bewaring

Ontwikkel kennis en pas het toe in de praktijk

Terwijl de trainingen voor ACT-40 en OmniCuro gericht zijn op het leren werken met de automatisering en de uiteenlopende programma’s, verdiept de Store Management training zich in de fysiologie van het akkerproduct, bewaarprincipes, kenmerken van uiteenlopende bewaarsystemen, luchteigenschappen, bewaarproces en automatisering.


Bewaarbegeleiding

 

 

Naast de trainingen biedt de Storage Academy ook bewaarbegeleiding tijdens het bewaarseizoen. Met deze begeleiding is onze bewaarspecialist en coach voor vragen en tips telefonisch bereikbaar. Wanneer nodig kan hij op afstand meekijken via de PC.

Gebruik maken van deze service is op dit moment extra voordelig. Normaal kost deze begeleiding €37,50 per maand. Meld u aan voor 31 augustus 2020 en u betaalt slechts €32,90 per maand. Heeft u een servicecontract, dan betaalt u €29,17 per maand.

Betaling vindt plaats eenmalig per jaar bij aanvang van de periode.

 

Kennis... Het beste voor uw product!

 

Uw aanmelding of vraag is welkom via helpdesk@omnivent.nl, of bel 036 5222 177.

Actueel