Onze Visie

HET BEST BEWAARD!

Met het hoofdkantoor in Nederland en vestigingen wereldwijd, bewaart Omnivent internationaal de kwaliteit van akkerbouwproducten. Voornamelijk van aardappelen, uien en winterpeen, maar ook knoflook en andere producten die in een bewaarschuur worden opgeslagen.

 

Dit is onze wereld

 

  • Minimaal gewichtsverlies
  • Energie efficiëntie
  • Hoge kwaliteit
  • Return on investment        KLANT SPECIFIEKE EN UNIEKE INNOVATIEVE BEWAAROPLOSSINGEN

Passend bij de specifieke situatie voor de akkerbouwer of mulitnational, ontwikkelt Omnivent complete bewaaroplossingen met een uitgemeten bewaarmanagement. Met kennis van de markt en lokale klimatologische en economische factoren, richt Omnivent zich op het behoud van kwaliteit en rendement door duurzaamheid, betrouwbaarheid en laag energieverbruik als uitgangspunt te nemen.

Zo is Omnivent nauw betrokken bij het bedrijf; voor, tijdens en na het bewaarseizoen. Of het in de bewaarschuur nu gaat om zuig- of ruimteventilatie, kistenwand of bulkbewaring,

Omnivent staat voor u klaar met een doordacht bewaarplan op het gebied van ventileren, bevochtigen, koelen en verwarmen. Met structurele innovatie door onderzoek en ontwikkeling en een continue zoektocht naar verbeteringen, loopt Omnivent voorop in de markt.