OmniFan

Optimaal aan te sturen ventilatoren met hoogste betrouwbaarheid

Gericht op een hoger comfort en betrouwbaarheid ontwikkelde Omnivent de OmniFan met Permanent Magneet (PM) motor technologie. Kenmerkend voor deze aandrijftechniek is de hoge effectiviteit en duurzaamheid ten opzichte van de veelgebruikte EC of AC+FR (met frequentieregelaar) aandrijvingen.

BREED ONDERSTEUND, MEER KEUS

Dankzij de internationale IEC bouwstandaard zijn de ventilatoren uitwisselbaar met nieuwe technieken en leveranciers. Bovendien is er meer keuze in benodigde vermogen waardoor er een grotere range aan ventilatoren beschikbaar is.

IN BALANS EN TOEREN GEREGELD

Iedere OmniFan met PM motor aandrijving wordt gebouwd binnen een robuuste behuizing die goed bestand is tegen onbalans door vervuiling op de waaier. De motorbesturing wordt los van de ventilator geplaatst en is daardoor beschermd tegen stof, vocht, (tril)beweging en kiemremmingsmiddelen.

BETERE KWALITEIT, ZELFDE PRIJSNIVEAU

De keuze voor een PM motor aangedreven OmniFan is snel gemaakt. Prijzen zijn te vergelijken met de prijzen van andere toerengeregelde ventilatoren.

Met de betrouwbare PM aandrijftechniek van de jongste generatie OmniFan ventilatoren, biedt Omnivent een breed assortiment toekomstbestendige ventilatoren voor uw bewaring. Wilt u storingen voorkomen en beschikken over krachtige ventilatoren die toerengeregeld zijn en bovendien uitwisselbaar zijn met andere systemen en leveranciers? Kies dan voor een OmniFan met PM motor.