Automatiseren

Continue ontwikkeling van bewaarmanagementsystemen

De klimaatcomputers van Omnivent sturen ventilatoren, koeling, kleppen en verwarming nauwkeurig aan. Zij vormen de drijvende kracht achter succesvolle bewaring. Door de overzichtelijke navigatie en bediening blinkt de meet- en regelapparatuur van Omnivent uit in functionaliteit, overzicht en gemak.

Omnivent levert voor ieder project een passende klimaatcomputer. Ongeacht welk systeem u kiest, kunt u rekenen op hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Met een eigen afdeling Onderzoek en Ontwikkeling staat de klant dicht bij het ontwikkelproces.

  • Gebruikerservaringen worden direct gebruikt om systemen te optimaliseren
  • Omnivent speelt direct in op veranderingen in de markt 


Intelligent bewaren met OmniCuro

Los van bestaande producten werd het bewaarmanagement systeem opnieuw ontworpen vanuit jarenlange kennis en ervaring uit het bedrijf en van gebruikers uit de markt. Het resultaat is met drie woorden samen te vatten: eenvoudig, intelligent en opbrengstgericht.

Bewaartechnologie opnieuw uitgevonden

Het beheersen van alle data en het toepassen ervan binnen de bewaring is een specialisme. Kennis van akkerbouwproducten en bewaarmanagement worden toegepast in een geautomatiseerde totaaloplossing voor akkerbouwers. Omnivent uit Zeewolde laat zien dat jarenlange kennis en ervaring uit de markt vertaald kan worden in een ongeëvenaarde bewaaroplossing. Met OmniCuro zet Omnivent een intelligente bewaaroplossing neer voor akkerbouwers waarbij intuïtieve bediening, totale controle en de toepassing van locatie specifieke variabelen als uitgangspunt zijn genomen. 

Lees meer over de OmniCuro


Overzichtelijk en intuïtief bewaarmanagement

Sinds de introductie van de ACT-40 in 2010, bewijst de bewaarcomputer zich direct in de praktijk. Gebruikers zijn unaniem enthousiast over de meerwaarde en het gebruiksgemak van de innovatieve klimaatcomputer van Omnivent.

"Dit is echt heel erg makkelijk. Ik heb geen handleiding nodig!", reageert een nieuwe gebruiker bij zijn eerste handelingen op zijn nieuwe ACT-40.Zien en ervaren overtuigtOmnivent investeert in onderzoek en ontwikkeling. Met de ACT-40 klimaatcomputer wordt dat opnieuw bewezen. De ACT-40 is uniek in de markt en komt tegemoet aan de directe wensen van de gebruikers. Direct na de installatie van de ACT-40 ervaren zij het gemak van het invoeren en raadplegen van de computer. Door de grafische weergave van de cellen en de instellingen heeft de gebruiker snel een compleet overzicht van de situatie in zijn bewaarplaats.


Actueel