Actueel

Introductie bewaarcoach en helpdesk

Wij zijn blij u voor te kunnen stellen aan Frank van der Linden als Storage Coach en trainer bij Omnivent. Hij is uw vaste aanspreekpunt voor de helpdesk en is tevens onze bewaarspecialist. 

Frank is sinds augustus 2016 werkzaam als bewaarcoach en als zodanig is hij uw eerste aanspreekpunt ter ondersteuning van het juiste gebruik van de Omnivent producten en in het bijzonder de automatisering. Hij verzorgt ook bewaartrainingen in binnen en buitenland en u kunt bij hem terecht als u hulp of bewaaradvies nodig heeft. Opgeleid in Wageningen als plantkundige en met zijn jarenlange ervaring, ondersteund hij de rest van het team in de optimalisering van de kwaliteit van de ingeschuurde producten. Hij combineert kennis van plantenziektes met een doelgericht advies hoe daarmee om te gaan tijdens de bewaring.

Frank is een gedreven man met een passie voor Sales, Business Development, Training & voorlichting.  Hij heeft als missie om gebruikers van Omnivent bewaarsystemen te ondersteunen om tot een zo optimaal mogelijk product te komen. Frank heeft ervaring in voorlichting, verkoop en onderwijs. Zo heeft hij 5 jaar voor de landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO) gewerkt in Kaapverdië en op de Filipijnen. 

Frank was Sales manager bij Enza Zaden voor Afrika, het Verre Oosten en Oceanië, ook gaf hij les aan studenten van de Has Hogeschool in Den Bosch. Frank is aangesteld als bewaarcoach omdat Omnivent de behoefte signaleerde om kennis rond de impact van de teelt, oogst en bewaarstrategie op de productkwaliteit te vergroten en te delen met gebruikers in de markt. 

 

 

 

Helpdesk

Voor al uw vragen over instellingen van uw bewaring, bewaarcomputer en bewaaradvies kunt u dagelijks terecht bij Frank via telefoonnummer 036 521 8062.

Trainingen

De kennis over bewaren en de optimale condities in een bewaarcel neemt toe, terwijl de eisen van afnemers tegelijkertijd steeds groter worden. Omnivent deelt haar jarenlange ervaring graag met u en biedt met de Omnivent Storage Academy een trainingsmogelijkheid voor akkerbouwers en andere belanghebbenden die het beste uit hun bewaring willen halen. 

Frank van der Linden verzorgt diverse opleidingen en trainingen op dit gebied. Heeft u ook behoefte aan meer informatie over deze opleidingen, klik dan hier voor de opties. 

Facebook

Omnivent Tweets