Actueel

Slim bewaren met ACC-ACT webapp

Nadat Omnivent, als eerste bewaarspecialist, een app ontwikkelde voor gebruikers van OmniCuro bewaarmanagement, presenteren wij nu ook een handige bewaarapp voor ACT-gebruikers.
 

Met deze uitbreiding is de ACC/ACT, waarvan de unieke verkooprechten en licenties bij Omnivent liggen, klaar voor de toekomst! Akkerbouwers met ACT automatisering houden daarmee nu ook via hun smartphone of tablet alles onder controle.

Innovatie in de bewaarautomatisering waarbij de klantervaringen centraal staan, is een 'ongoing topic' binnen Omnivent. Dankzij onze eigen Research & Development afdeling kunnen wij blijven doorontwikkelen voor iedere generatie bewaarautomatisering.

Over het resultaat van deze ACT- applicatie kunnen wij zeer kort zijn: alles is snel te controleren door middel van webtoegang op uw telefoon, tablet en desktop. Zo kunt u snel en naar eigen keuze bijvoorbeeld de temperatuur, vochtigheid en programmastatus inzien en veranderen.

Met deze nieuwe mogelijkheid profiteert u als ACT gebruiker van:

  • Een optIlink serverprogramma en gratis programma- update voor een vast bedrag per jaar
  • Mogelijkheid om meerdere grafieken op te slaan in een overzicht (maximum van 4)
  • De mogelijkheid om een persoonlijk dashboard of hoofdpagina te creëren waar uw belangrijkste gegevens in één overzicht worden weergegeven.

Vraag uw vertegenwoordiger naar de mogelijkheden, voorwaarden en kosten van deze nieuwste webapplicatie. 

  Klik hier voor meer informatie :ACC-ACT-bewaarapp.pdf

Facebook

Omnivent Tweets