Actueel

Organisatie in beweging

Omnivent is als organisatie voortdurend in beweging. Om akkerbouwers de beste oplossingen te kunnen bieden, staan continue ontwikkeling en innovatie hoog in het vaandel. 

Innovatie en groei maken, dat onze interne organisatie zich doorontwikkelt en verandert. Door deze veranderingen hebben de wegen tussen de organisatie en enkele personen zich gescheiden. De afgelopen tijd hebben we afscheid genomen van 4 personen die al langere tijd binnen onze organisatie werkzaam waren. Dat is nooit leuk, maar wij kijken positief en vol vertrouwen naar de toekomst!

Wij zijn blij u voor te kunnen stellen aan de nieuwe medewerkers die ons team komen versterken. Met deze aanvulling op ons bestaande team van 37 personen kunnen wij u de kennis en service die u van ons gewend bent voor de toekomst garanderen!  


Teams Omnivent en MB Koeltechniek bundelen krachten

Omnivent Techniek en MB Koeltechniek, al jaren partners binnen de Omnivent Groep, hebben ervoor gekozen de krachten van de verkooporganisaties te bundelen. Met de gebundelde kennis en expertise bieden de organisaties effectief, professioneel en compleet advies en begeleiding, waar akkerbouwers de vruchten van plukken.

De bundeling van krachten wordt direct zichtbaar in de persoon van Cor van Maanen. Hij is gestart als area sales manager in regio Noord. Cor is een oude bekende van Omnivent en heeft ruime ervaring in het adviseren van klanten op het gebied van ventilatie- en koeltechniek. Wij zijn er van overtuigd dat Cor u de hoogstaande kennis en service zal bieden die u van ons gewend bent.

Wenst u een afspraak of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met Cor per e-mail (cor.van.maanen@omnivent.nl) of u kunt Cor bellen op 06  20 97 38 25. Peter Nell: "Hoogwaardige service voor uw installatie"

Graag stelt onze nieuwe service engineer Peter Nell zich aan u voor! Na het vertrek van Jeroen van Kats heeft hij de werkzaamheden overgenomen en zal hij uw vaste aanspreekpunt zijn voor de service aan uw installatie.

"Mijn naam is Peter Nell, woonachtig in Zeewolde. Vanaf 2001 ben ik werkzaam bij Omnivent waar ik ben  begonnen als installatiemonteur en waar ik binnen een  periode van 15 jaar ben doorgegroeid naar de service afdeling. Als service team doen wij ons uiterste best om u te verzekeren van een hoogwaardige serviceverlening, eentje die u van ons gewend bent en ook zeker mag verwachten!"

Wenst u een afspraak te maken? Of heeft u suggesties hoe wij de service voor u kunnen verbeteren? dan hoor ik dit graag. Neem dan contact met mij op per e-mail (peter.nell@omnivent.nl) of bel 06 55 14 66 35.


André de Juncker nieuwe planner/uitvoerder

Graag stellen wij André de Juncker aan u voor als onze nieuwe planner en uitvoerder.  

André was geruime tijd Manager Operations & Services bij Tanis Food Tec te Lelystad en was in deze functie verantwoordelijk voor de interne en externe montage planning en het begeleiden van de service afdeling. Daarnaast heeft André veel ervaring als Service Manager. 

André zal op 2 mei starten binnen Omnivent en hiermee de werkzaamheden van Arie van Dijk overnemen.

Wenst u een afspraak of wilt u meer informatie? Dan kunt u voor meer informatie contact opnemen. Per e-mail (andre.de.juncker@omnivent.nl) of bel 06  55 14 66 07.  


Lees ook eens: Omnivent in beeld.