APH Group

VOLLEDIGE LEVERANCIERKETEN VOOR UW AARDAPPEL & GROENTE PROGRAMMA


APH Group is een groep van eersteklas fabrikanten van machines, die een volledig gamma aan apparatuur aanbieden voor de aardappel, ui en wortel productie.

De groep omvat het complete assortiment, van plant- tot verpakkingsmachines.

Het personeel van APH Group heeft een agrarische achtergrond en kan u bij staan in het selecteren van de juiste apparatuur voor uw behoeften. Daarom heeft APH Group bieden niet alleen machines, maar is ook in staat om u te helpen met het ontwikkelen van uw technologiebehoefte, verwerken en opslaan van uw aardappelen en groenten. 

SAMENWERKING TUSSEN APH GROUP EN OMNIVENTal vele jaren, werkt de APH Group samen met Omnivent Techniek BV. Omnivent werkt samen aan nieuwe of bestaande gebouwen, om deze uit te rusten met ventilatiesystemen om uw producten op een zo'n goed mogelijke manier voor langere periode op te kunnen slaan. Omnivent over  verschillende landen samen in de verkoop en technische ondersteuning en in een aantal landen op een wat intensievere basis. Zo heeft Omnivent in de APH Group China een gezamelijk aandeel in de Sales en Support constructie die daar is neergezet en daarom is het kantoor in Bejing ook bemand door zowel APH als Omnivent medewerkers. Ook heeft Omnivent in samenwerking met Latijns Amerika een constructie opgezet die de marktbediening in zuidelijk Amerika bevordert.

Voor meer informatie over APH en de contactgegevens van de APH Group klikt u hier.

Actueel